Ανοιχτό γαλάζιο και γκρι στην κουζίνα

Αγαπήστε τα Ουδέτερα Χρώματα Τοίχων

Αγαπήστε τα Ουδέτερα Χρώματα Τοίχων

«Οι τοίχοι του σπιτιού μου χρειάζονται μια ανανέωση, αλλά το μπεζ χρώμα που συνήθως χρησιμοποιώ μου φαίνεται λίγο πληκτικό. Είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσω ένα σοφιστικέ, ουδέτερο συνδυασμό χρωμάτων, χωρίς να είναι βαρετός;»

Είτε είστε φαν των λευκών τοίχων ή απλά δεν αισθάνεστε άνετα με αποχρώσεις που τραβούν την προσοχή, τα ουδέτερα χρώματα είναι η αγαπημένη επιλογή για σχεδόν το 40% των ιδιοκτητών ακινήτων. Αλλά, ουδέτερα δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι βαρετά. Θα σας δείξουμε παρακάτω πώς να εντυπωσιάσετε με ουδέτερα χρώματα!
1. Ουδέτερα χρώματα στην κουζίνα
Τα δροσερά, μοντέρνα ουδέτερα χρώματα λειτουργούν καλά σε πολυσύχναστες κουζίνες, και παραμένουν “ψυχρά” ακόμα και όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει. Εδώ, το ζωηρό, απαλό γκρι έχει συνδυαστεί με ανοιχτό γαλάζιο, δημιουργώντας ένα σύγχρονο χώρο που φαίνεται δροσερός και φρέσκος.
 
2. Κατάλληλος χώρος μελέτης
Ένας σωστός χώρος μελέτης πρέπει να είναι ταυτόχρονα τονωτικός και χαλαρωτικός στον ίδιο βαθμό. Για να το πετύχετε αυτό χρησιμοποιήστε ένα δροσερό ουδέτερο συνδυασμό με πινελιές από θερμότερους τόνους. Επιλέξτε λευκό ή γκρι για τους τοίχους - σκεφτείτε πορσελάνινο λευκό ή πέτρινο γκρι - και ένα ζεστό ουδέτερο, όπως ένα απαλό ροζ ή καφέ που μοβίζει, για να δώσετε νέα πνοή σε ξεχασμένα μέρη, όπως αυτό το περβάζι.
 
Λευκό παράθυρο με βιβλίο και βάζο
90RR 62/124
10GG 72/022
 
5. Ενιαίος χώρος με ουδέτερα χρώματα
Προσθέστε ζεστασιά σε έναν ενιαίο χώρο παίρνοντας έμπνευση από τη φύση. Σκεφτείτε πλούσιους, γήινους τόνους σέπια, καφέ, ώχρα και θυελλώδη γκρι. Για να προσθέσετε ενδιαφέρον σε ένα μεγάλο δωμάτιο, βάλτε χρώμα στο πλαίσιο ενός παραθύρου, ή επιλέξτε ένα συμπληρωματικό χρώμα για να τονίσετε έναν τοίχο.
 
Ουδέτερα χρώματα σε τοίχους
 
29YY 79/033
 
6. Ουδέτερα χρώματα για έναν κοινό χώρο
Το κλειδί εδώ είναι να επιλέξετε ευέλικτες, unisex αποχρώσεις που μπορείτε εύκολα να τις κάνετε ενδιαφέρουσες με όμορφα αξεσουάρ. Ρετρό παστέλ αποχρώσεις, όπως το απαλό μουσταρδί και το πράσινο της ελιάς, είναι μια καλή επιλογή, και δεν τραβούν την προσοχή από το χώρο.
 
Γήινες αποχρώσεις σε γωνιά σαλονιού
 
25YY 54/123
12GY 39/101
 
Do you want to see how your home will look with the new colors you choose? See your LIVE room before painting it with the revolutionary  Vivechrom Visualizer App application ! Free on the  App Store  and  Google Play Store .
Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...