Γαλάζιο Χρώμα στη Διακόσμηση Κουζίνας

3 Χρώματα για Κουζίνα που Μυρίζει Αγάπη!

Ανυπομονείτε να έρθει το σαββατοκύριακο για ν’ απολαύσετε τον καφέ στην κουζίνα του σπιτιού σας με την ησυχία σας; Μετά από μία κουραστική εβδομάδα, ο χώρος μας είναι ο πιο ιδανικός χώρος για να αισθανθούμε χαλάρωση και ηρεμία. Πόσο μάλλον η κουζίνα!

Η κουζίνα του σπιτιού μας είναι ένας χώρος που τις καθημερινές λειτουργεί σαν πέρασμα αλλά τα σαββατοκύριακα μπορεί να μας φιλοξενήσει πολλές ώρες να πίνουμε καφέ ή να γευόμαστε ένα λαχταριστό γεύμα με τους φίλους μας. Επομένως τα χρώματα της κουζίνας μας είναι το πιο σημαντικό μας μέλημα για να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη που μας προσφέρει αυτός ο χώρος.

Οι παστέλ και οι γήινες αποχρώσεις για τους τοίχους ή και τα ντουλάπια της κουζίνας μας είναι ασφαλείς και διαχρονικές επιλογές για να ομορφύνουμε τόσο την κουζίνα όσο και την ψυχή μας!

Μια Κούπα Γκρι Γαλάζιο στα Ντουλάπια της Κουζίνας

Αν και ενήλικες, συνηθίζουμε συχνά να διατηρούμε κάποιες συνήθειες που είχαμε σαν παιδιά γιατί κάθε φορά που τις επαναλαμβάνουμε, γεμίζουν την ψυχή μας με το αίσθημα της ζεστασιάς που μας έφερναν όταν ήμαστε παιδιά. Μία από αυτές είναι μια κούπα ζεστό γάλα με μέλι και κανέλα το πρωί για να ξυπνήσουμε ή το βράδυ για να κοιμηθούμε σαν μωρά. Φανταστείτε ν’ απολαμβάνετε αυτή την κούπα καθισμένοι αναπαυτικά σε μια καρέκλα στην κουζίνα σας. Πώς φαντάζεστε τη διακόσμηση της κουζίνας σε αυτό τον οραματισμό; Ποια είναι τα χρώματα στους τοίχους και στα ντουλάπια; Για να νιώσετε στο μέγιστο την χαλάρωση, επιλέξτε παστέλ χρώματα για ντουλάπια κουζίνας όπως το απαλό γκρι γαλάζιο της φωτογραφίας.

Extra Tip: Δείτε πώς να φτιάξετε μια φρουτιέρα από κορνίζες για τον πάγκο της κουζίνας σας με τη βοήθεια της Vivechrom και βάψτε την με πολλά χρώματα που θα κάνουν αντίθεση με το χρώμα στα ντουλάπια!

Χρώματα για Κουζίνα σαν Φρεσκοτριμμένο Πράσινο Πιπέρι

Βάλτε Γήινα Χρώματα στη Διακόσμηση Κουζίνας

Επιλέξτε για τους τοίχους μια γήινη απόχρωση του πράσινου, σαν το πράσινο πιπέρι και συνδυάστε το με λευκό και υπόλευκο του πάγου για να δώσετε ισορροπία.  Διακοσμήστε με έπιπλα που θα βάψετε με κάποιο χρώμα για ξύλο όπως η οικολογική ριπολίνη νερού AQUACHROM ECO, για να γεμίσει η κουζίνα σας ζεστασιά και αγάπη!

Ανανεώστε τα Έπιπλα της Κουζίνας σας

Βάψιμο Καρέκλας με Πράσινο Χρώμα

Επιλέξτε το χρώμα που είναι βαμμένη η καρέκλα της φωτογραφίας  για ν’ ανανεώσετε μια καρέκλα στη δική σας κουζίνα! Η οικολογική ριπολίνη νερού AQUACHROM ECO της Vivechrom, θα σας ανταμείψει με τον πιο δημιουργικό και πρακτικό τρόπο.

Aν χρειάζεστε κάποια συμβουλή για τους συνδυασμούς χρωμάτων, μπορείτε, προτού ξεκινήσετε να βάφετε, να χρησιμοποιήσετε τη Δωρεάν Υπηρεσία Επαγγελματία Διακοσμητή της Vivechrom.

Βρείτε περισσότερες ιδέες διακόσμησης και συμβουλές στη σελίδα της Vivechrom στο Facebook!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...