Φούξια και Μωβ Χρώμα στη Διακόσμηση Δωματίου

3 Χρώματα Δωματίου για Ξεκούραστο Ύπνο!

Ξυπνάτε και νιώθετε ότι δεν έχετε ξεκουραστεί, παρόλο που κοιμηθήκατε για ώρες; Το να ξυπνάμε κουρασμένοι μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους, κάποιοι από τους οποίους είναι η ψυχολογία μας, οι τροφές που βάζουμε στο σώμα μας αλλά και τα χρώματα που βάφουμε τους τοίχους στο υπνοδωμάτιό μας!

Αφιερώστε αυτή τη στιγμή και αναρωτηθείτε το εξής: πόσες φορές τον τελευταίο μήνα ξαπλώσατε και δεν χαζέψατε στο κινητό ή στο τάμπλετ για να σας πάρει ο ύπνος; Αν η απάντηση ήταν «λίγες» έως «ελάχιστες», τότε είναι η ώρα να σκεφτείτε σοβαρά τα χρώματα με τα οποία έχετε διακοσμήσει το υπνοδωμάτιό σας. Αν αφιερώνετε χρόνο χαζεύοντας κάποια οθόνη προτού κοιμηθείτε, μια ιδανική λύση θα ήταν να διακοσμήσετε τους τοίχους του υπνοδωματίου σας σε αποχρώσεις του μωβ και του ροζ και να παίξετε με τα παστέλ.

Σ’ αυτό το άρθρο θα βρείτε ιδέες και λύσεις για να φτιάξετε με αυτά τα χρώματα, ένα υπνοδωμάτιο που θα σας ξεκουράζει. Δεν έχετε παρά να βρείτε το πλησιέστερο σε σας κατάστημα με προϊόντα Vivechrom και να αφεθείτε ελεύθεροι σε κάθε δημιουργική σας ιδέα!

Ξυπνήστε σε Ένα Φούξια Όνειρο!

Ονειρεύεστε να ξυπνάτε κάθε μέρα γεμάτοι λαχτάρα για τη μέρα που έχετε μπροστά σας; Αν ζείτε στην πόλη και το διαμέρισμά σας δεν σας δίνει αυτή τη δυνατότητα, μην ανησυχείτε. Αναβαθμίστε το υπνοδωμάτιό σας βάφοντάς το. Το βάψιμο τοίχου με χρώματα φούξια και μωβ θα κάνει τον ύπνο σας πιο ξεκούραστο στο λεπτό!

Το οικολογικό πλαστικό χρώμα NEOPAL ECO με μεγάλη καλυπτικότητα και άψογο ματ φινίρισμα, θα σας λύσει τα χέρια και θα σας μεταφέρει σ’ ένα παράθυρο με θέα σε κάθε επόμενο πρωινό σας!

Καραμελένια Όνειρα με Μωβ και Ροζ

Μωβ και Ροζ Χρώμα στη Διακόσμηση Κρεβατοκάμαρας

Αν η ανάγνωση αυτού του άρθρου σας βρίσκει σε μια περίοδο με δύσκολη καθημερινότητα και ένας βαθύς ύπνος μοιάζει με όνειρο θερινής νυκτός, σκεφτείτε το συνδυασμό χρωμάτων μωβ-ροζ για το υπνοδωμάτιό σας!

Δροσίστε τα Μάτια σας με Παστέλ

Παστέλ Χρώματα στους Τοίχους του Υπνοδωματίου

Βάψτε τους τοίχους του υπνοδωματίου σας με παστέλ αποχρώσεις! Αν το vintage style σας αρέσει, μπορείτε να βάψετε το κρεβάτι σας ή κάποιο ξύλινο αντικείμενο που έχετε από τη μαμά ή τη γιαγιά σας με οικολογική ριπολίνη νερού AQUACHROM ECO. Χαρακτηρίζεται από την υψηλή απόδοση και τη χαμηλή οσμή, ιδανικός συνδυασμός εφόσον θα τη χρησιμοποιήσετε στο χώρο που κοιμάστε!

Μπορείτε για παράδειγμα ν’ ανανεώσετε μία καρέκλα στον χώρο του δωματίου σας,  που θα είναι τόσο χρηστικό, όσο και διακοσμητικό αντικείμενο!

Βρείτε περισσότερες ιδέες διακόσμησης για το υπνοδωμάτιό σας, στο website της Vivechrom!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...