Μωβ Χρώμα στους Τοίχους της Τραπεζαρίας

3 Συνδυασμοί Χρωμάτων με Μωβ στην Τραπεζαρία

Σας έχει τύχει να γνωρίσετε κάποιον άνθρωπο και να σκεφτείτε ότι η προσωπικότητά του αποπνέει μυστήριο; Είναι συνήθως αυτοί που μας προκαλούν να τους ανακαλύψουμε!

Όπως οι άνθρωποι, έτσι και οι χώροι μπορούν να δίνουν την αίσθηση του μυστηρίου, του αγνώστου και της περιπέτειας. Κι αν ο χώρος για τον οποίο μιλάμε είναι ένα σπίτι, τότε το μωβ σε όλες του τις αποχρώσεις αποτελεί το κατεξοχήν χρώμα που δίνει την αίσθηση του μυστηρίου στη διακόσμηση του σπιτιού!

Βάψε τον Τοίχο Μωβ-Λιλά και Στόλισε Μερικά Φυτά

Επιλέξτε την ανοιχτή απόχρωση του μωβ στη φωτογραφία για το βάψιμο των τοίχων της τραπεζαρίας σας. Προσφέρει την κατάλληλη δόση μυστηρίου στον χώρο και ταυτόχρονα τον κάνει ένα φιλόξενο μέρος για να νιώσουν ζεστά οι καλεσμένοι σας. Συνδυάστε το με γήινες αποχρώσεις και ξύλινα έπιπλα και μην ξεχάσετε ένα φυτό εσωτερικού χώρου που θα δημιουργήσει παιχνιδιάρικη διάθεση στην ατμόσφαιρα. Εμπιστευτείτε το οικολογικό πλαστικό χρώμα NEOPAL ECO της Vivechrom με άψογο ματ φινίρισμα και μεγάλη καλυπτικότητα που θα κρατήσει ζωντανές τις αποχρώσεις για πολύ καιρό!

Σκούρο Μωβ στη Διακόσμηση του Σπιτιού

Μωβ με Φούξια στην Τραπεζαρία

Με δεδομένο ότι η διακόσμηση του σπιτιού μας εσωτερικά μπορεί να είναι μερικές φορές δύσκολη διαδικασία που μας προβληματίζει, έχει νόημα να επιλέξουμε χρώματα που θα είναι διαχρονικά. Έτσι αν είστε λάτρεις της μόδας, θα είστε πάντα μέσα σε αυτήν, όσα χρόνια και να περάσουν. Το σκούρο μωβ συνδέεται ιστορικά με τους βασιλείς και οτιδήποτε σχετίζεται με τη ζωή τους στο παλάτι. Ένα φινετσάτο μωβ θ’ αναδείξει την τραπεζαρία του σπιτιού σας μέσω της…βασιλικής οδού!

Extra Tip: Βάψατε τους τοίχους της τραπεζαρίας και σας περίσσεψε χρώμα που δεν ξέρετε τι να το κάνετε; Αποθηκεύστε το χρώμα έξυπνα και χρησιμοποιήστε το ανά πάσα στιγμή στο μέλλον όπως την πρώτη μέρα που το ανοίξατε!

Ζουμ στην Περιπέτεια με Ανοιχτό Μωβ στους Τοίχους

Ανοιχτό Μωβ στη Διακόσμηση της Τραπεζαρίας

Βάψτε τον τοίχο της τραπεζαρίας σας με ανοιχτό μωβ. Θα μοιάζει με τοίχο που κάποιος τον γέμισε με τις περιπέτειές του για να τις μοιραστεί με τους αγαπημένους του. Είναι ένα χρώμα που φέρνει νοσταλγία για τις όμορφες εμπειρίες που έχουμε ζήσει μέχρι τώρα και ανυπομονησία για εκείνες που μας περιμένουν στο μέλλον. 

Aν χρειάζεστε κάποια συμβουλή για τους συνδυασμούς χρωμάτων και τη διακόσμηση της τραπεζαρίας, μπορείτε, προτού ξεκινήσετε να βάφετε, να χρησιμοποιήσετε τη Δωρεάν Υπηρεσία Επαγγελματία Διακοσμητή της Vivechrom.

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημα κοντά σας και προμηθευτείτε σήμερα κιόλας τα χρώματα για τους τοίχους της τραπεζαρίας σας!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...