Ροζ Χρώμα στη Διακόσμηση Φοιτητικού Σπιτιού

3 Ιδέες για Διακόσμηση Φοιτητικού Σπιτιού

Ρούχα, παπούτσια, βιβλία, αναμνηστικά: τικ! Εισιτήρια: τικ! Τα έχετε όλα έτοιμα. Κλείνετε τη βαλίτσα και το ταξίδι για τη νέα σας ζωή μόλις ξεκινάει. Έχετε περάσει στο πανεπιστήμιο και ταξιδεύετε προς την πόλη που θα σας φιλοξενήσει για τα επόμενα χρόνια. Από το μυαλό σας περνάνε χίλιες δύο σκέψεις. Αν η σχολή που περάσατε είναι τελικά όπως την έχετε φανταστεί, αν θα γνωρίσετε εύκολα νέα άτομα μέχρι και το πώς θα διακοσμήσετε το φοιτητικό σας σπίτι. Όσον αφορά στο τελευταίο, σ’ αυτό το άρθρο θα βρείτε 3 απλές ιδέες που θα σας εμπνεύσουν να φτιάξετε ένα σπίτι-όνειρο!

Ας ξεκινήσουμε με δύο βασικές παραδοχές: θέλετε το σπίτι σας να είναι όμορφο αλλά  δε θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Οπότε πέρα από το budget που έχετε υπολογίσει ότι θα διαθέσετε για τη διακόσμηση του φοιτητικού σας σπιτιού, τα δύο βασικά συστατικά  για να πετύχει η συνταγή, είναι η φαντασία και η δημιουργικότητά σας. Αφήνοντάς αυτά τα δύο στοιχεία του εαυτού σας ελεύθερα, θα μπορέσετε να μετατρέψετε απλά υλικά σε μικρά θαύματα για το χώρο σας!

Μια Ανθισμένη Αμυγδαλιά στη Διακόσμηση του Σπιτιού

Βάψτε τους τοίχους του σπιτιού με ροζ χρώμα! Είναι ένα από τα καλύτερα χρώματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να «μεγαλώσετε» το χώρο. Είναι ένα από τα καλύτερα χρώματα για να χαρακτηρίζει το χώρο σας η αίσθηση της καθαριότητας και της φρεσκάδας εκείνες τις εβδομάδες που θα διαβάζετε για την εξεταστική. Τέλος είναι ένα χρώμα-κλειδί για τους τοίχους, αφού μπορεί να ταιριάξει με πολλά χρώματα! Σας δίνει έτσι την ελευθερία να πειραματιστείτε με τις αποχρώσεις και τα σχέδια στα υπόλοιπα υλικά της διακόσμησης. Εμπνευστείτε από την παραπάνω φωτογραφία για να φτιάξετε ένα δωμάτιο σαν ανθισμένη αμυγδαλιά. Εμπιστευτείτε το NEOPAL ULTRA RESIST,  το πλαστικό χρώμα της Vivechrom με εξαιρετική αντοχή και υδρόφοβη τεχνολογία για το πρώτο σας σπίτι. Με άψογο ματ φινίρισμα και μεγάλη καλυπτικότητα, θα απωθήσει κοινούς υδρόφοβους λεκέδες και θα κρατήσει ζωντανό το χρώμα στους τοίχους για όλα τα φοιτητικά σας χρόνια!

Ζωγραφιές Πάνω σε Ουδέτερο Καμβά

Ουδέτερα Χρώματα στους Τοίχους του Φοιτητικού Σπιτιού

Βάψατε τους τοίχους. Αερίσατε το χώρο για να στεγνώσει το χρώμα. Όλα έτοιμα. Και τώρα; Ναι, θέλετε να πειραματιστείτε στην διακόσμηση του φοιτητικού σας σπιτιού, αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Τι λέτε για λίγη έμπνευση από την παραπάνω φωτογραφία; Χρωματιστά διακοσμητικά μαξιλάρια, μερικά ζωγραφισμένα πιάτα στον τοίχο, ένα φωτιστικό-έκπληξη που θα φτιάξετε μόνοι σας και λουλούδια πάνω σ’ ένα ξύλινο μπαούλο. Θα μπορούσατε να αντικαταστήσετε το μπαούλο με μια παλαιά ξύλινη βαλίτσα που θα βάψετε μ’ ένα χρώμα για ξύλο, όπως η οικολογική ριπολίνη νερού AQUACHROM ECO της Vivechrom.

Γήινες Αποχρώσεις στους Τοίχους του Σαλονιού

Τέλος, μια ιδέα διακόσμησης είναι να παίξετε με γήινες αποχρώσεις στα έπιπλα και τα λευκά είδη με τα οποία θα «ντύσετε» το χώρο σας. Από τη μία θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε συγκεντρωμένοι όταν θα διαβάζετε, λόγω της ηρεμίας που μεταφέρουν. Από την άλλη, θα φέρουν τη ζεστασιά της φύσης στον χώρο σας, απελευθερώνοντας τις απαραίτητες νότες ανεμελιάς στο νέο σας ξεκίνημα!

Aν χρειάζεστε κάποια συμβουλή για τους συνδυασμούς χρωμάτων και τη διακόσμηση της τραπεζαρίας, μπορείτε, προτού ξεκινήσετε να βάφετε, να χρησιμοποιήσετε τη Δωρεάν Υπηρεσία Επαγγελματία Διακοσμητή της Vivechrom.

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις νέες ιδέες και συμβουλές διακόσμησης; Επισκεφθείτε τη σελίδα της Vivechrom στο Facebook για να δείτε άρθρα και εικόνες. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μας αρέσει να γεμίζουμε με χρώμα τις ζωές των ανθρώπων!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...