Βάψιμο Πόρτας στο Εξωτερικό του Σπιτιού

3 Ιδέες για Βάψιμο Εξωτερικής Πόρτας σαν Παραμύθι!

Υπάρχουν πόρτες όπου κι αν κοιτάξετε γύρω σας. Πόρτες στα σπίτια, πόρτες στα καταστήματα, πόρτες στις ευκαιρίες της ζωής μας. Μια πόρτα την ανοίγουμε ή την κλείνουμε και κάθε άνοιξε-κλείσε προκαλεί κάτι διαφορετικό.

Αν μιλάμε σε καθαρά πρακτικό επίπεδο και όχι για τις επιλογές στη ζωή μας, τότε μια πόρτα στο εξωτερικό του σπιτιού μας εξυπηρετεί σκοπούς ασφαλείας και ζεστασιάς. Την βλέπουμε και την ανοιγοκλείνουμε συνέχεια. Γιατί να μην την κάνουμε κουκλίστικη με το κατάλληλο χρώμα για εξωτερικούς χώρους;

Μια πόρτα Μέσα στον Βυσσινόκηπο

Αν η εξωτερική πόρτα του σπιτιού σας είναι ξύλινη, βάψτε την με χρώμα βυσσινί! Σας φαίνεται παράτολμο; Σίγουρα δεν είναι ένα συνηθισμένο χρώμα για βάψιμο πόρτας. Ωστόσο είναι ένα μοναδικό χρώμα που θα κάνει το εξωτερικό του σπιτιού σας να μοιάζει με κουκλόσπιτο! Για ν’ αναδείξετε αυτό το μωβ-βυσσινί στην πόρτα, επιλέξτε ανοιχτά ουδέτερα χρώματα για τους εξωτερικούς τοίχους όπως το φιστικί.

Εμπιστευτείτε για το βάψιμο της εξωτερικής πόρτας του σπιτιού την οικολογική ριπολίνη νερού AQUACHROM ECO της Vivechrom, ιδανική για ξύλινες επιφάνειες. Θα ξεγνοιάσετε μια κι έξω με τη διακόσμηση του εξωτερικού χώρου αφού η ποιότητα αυτού του χρώματος θα εγγυηθεί ζωντάνια στην πόρτα του σπιτιού σας για πολλά χρόνια!

Βάψτε το Εξωτερικό του Σπιτιού σαν να Μαγειρεύετε Μεξικάνικο

Διακόσμηση Εξωτερικού Χώρου με Χρώμα

Το μεξικάνικο φαγητό είναι γνωστό για τις πικάντικες καυτερές γεύσεις του. Και η μεξικάνικη διακόσμηση είναι γνωστή για τα πολλά και διαφορετικά χρώματα και υφές. Αν σας αρέσουν οι γεύσεις και τα χρώματα του Μεξικού, μπορείτε να το φέρετε κυριολεκτικά στην πόρτα σας επιλέγοντας τα κατάλληλα χρώματα εξωτερικού χώρου.

Επιλέξτε το χρώμα της φωτογραφίας για τους εξωτερικούς τοίχους, βάφοντας με το ματ ακρυλικό χρώμα εξωτερικής χρήσης Vivecryl Eco της Vivechrom, με εξαιρετικές αντοχές στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και μεγάλη διάρκεια ζωής, ώστε να μην φοβάστε πια τις πιθανές αλλοιώσεις στο χρώμα των τοίχων με το πέρασμα του χρόνου!

Extra Tip: Εκτός από τις πόρτες ωστόσο, σημαντικό ρόλο στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού μας διαδραματίζουν τα κάγκελα που συχνά σκουριάζουν και απαιτούν χρόνο για το τρίψιμο και το βάψιμό τους. Κάντε τη διαδικασία απλή και σύντομη, βάφοντας απευθείας σε σκουριασμένα κάγκελα με το Hammerite!

Το Ελληνικό Καλοκαίρι στην Πόρτα σας

Λευκό και Μπλε Χρώμα στον Εξωτερικό Χώρο

Σας αρέσουν οι εικόνες των ελληνικών νησιών το καλοκαίρι; Σοκάκια και σπίτια ντυμένα σε άσπρο και μπλε, μια ομοιομορφία που αντί να κουράζει, ευφραίνει τα μάτια και την ψυχή!

Βάψτε τις πόρτες και τα περιγράμματα των παραθύρων στον εξωτερικό χώρο με σκούρο μπλε και επιλέξτε μίνιμαλ λευκό χρώμα για τους τοίχους. Θα νιώθετε ότι το καλοκαίρι ήρθε πριν την ώρα του και σας χτύπησε την πόρτα. Τι λέτε; Θα βουτήξετε στο παραμυθένιο χρώμα του;

Αν χρειάζεστε κάποια συμβουλή για τους συνδυασμούς χρωμάτων στο εξωτερικό του σπιτιού σας, μπορείτε, προτού ξεκινήσετε να βάφετε, να χρησιμοποιήσετε τη Δωρεάν Υπηρεσία Επαγγελματία Διακοσμητή της Vivechrom.

Βρείτε περισσότερες ιδέες διακόσμησης για το εξωτερικό του σπιτιού σας στο Instagram της Vivechrom!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...