Διακόσμηση Παδικού Δωματίου για Αγόρια με Ουδέτερο Χρώμα

3 Ιδέες Διακόσμησης Παιδικού Δωματίου Για Αγόρια!

Αν λέτε παραμύθια στο παιδί σας για ν’ αποκοιμηθεί, δοκιμάστε να του πείτε ένα που να έχει ζώα της ζούγκλας ανάμεσα στους ήρωες. Θα σας κοιτάζει με το στόμα ανοιχτό! Γιατί;

Τα παιδιά αγαπούν τα ζώα της ζούγκλας γιατί έχουν σε περίσσεια δύο χαρακτηριστικά που τους τραβούν την προσοχή: μεγάλο μέγεθος και έντονα ποικίλα χρώματα. Τι καλύτερο από το να φέρετε τη ζούγκλα στη διακόσμηση ενός παιδικού δωματίου για αγόρια; Κάθε φορά που τους λέτε μια ιστορία με ζώα της ζούγκλας, θα ζουν την εμπειρία τρισδιάστατα!

Μια φορά κι Έναν Καιρό σ’ Ένα Δωμάτιο Παιδικό

Ας υποθέσουμε ότι έχετε τη σύμφωνη γνώμη του μικρού σας μπόμπιρα και ετοιμάζεστε να κάνετε αλλαγές δωμάτιό του. Αναρωτιέστε ποια είναι τα ιδανικά χρώματα για τους τοίχους σ’ ένα παιδικό δωμάτιο για αγόρια; Μα φυσικά και είναι τα ουδέτερα! Χρώματα σε γήινες αποχρώσεις όπως το μπεζ, το ζαχαρί και το ουδέτερο γκρι θα βοηθήσουν τους μικρούς μας φίλους να διατηρήσουν την ισορροπία στη σκέψη τους αφού κάθε μέρα δέχονται πάρα πολλά ερεθίσματα από το περιβάλλον τους που χρειάζεται να φιλτράρουν. Οι γήινοι τόνοι θα θυμίσουν τα τοπία της ζούγκλας και θα δώσουν φρεσκάδα στον χώρο. Αφού στεγνώσουν τα χρώματα στους τοίχους, σχηματίστε ένα μεγάλο μαύρο κύκλο, που αποτελεί ένα πολύ μοντέρνο σημείο εστίασης και διακόσμησης, διαμορφώνει έναν ξεχωριστό μίνιμαλ τοίχο και είναι διαχρονικό σε κάθε στάδιο μέχρι την ενηλικίωση του παιδιού. Δείτε το βίντεο για να μάθετε πώς να φτιάξετε ένα Παιδικό Δωμάτιο Ζούγκλα!

Εμπιστευτείτε το οικολογικό πλαστικό χρώμα NEOPAL ECO της Vivechrom με άψογο ματ φινίρισμα και μεγάλη καλυπτικότητα που θα κάνει τη διαδικασία παιχνίδι!

Ένα Μαγικό Δέντρο Ανθίζει στο Παιδικό Δωμάτιο

Ουδέτερο Γκρι Χρώμα στο Παιδικό Δωμάτιο για Αγόρια

Πώς αλλιώς μπορείτε να φέρετε τη φύση της ζούγκλας στο δωμάτιο του παιδιού σας; Επιλέξτε μία από τις ανοιχτές αποχρώσεις του γκρι για τον τοίχο του παιδικού δωματίου. Στη συνέχεια σχηματίστε ένα δέντρο που αρέσει στο παιδί σας και γεμίστε το εσωτερικά με αγαπημένες φωτογραφίες στη θέση των καρπών! Μπορείτε να φτιάξετε μαζί με το παιδί σκίτσα από κάθε μέλος της οικογένειας και να μετατρέψετε έτσι το δέντρο του τοίχου σε γενεαλογικό! Τον κορμό του δέντρου μπορεί να παριστάνει μια σκαλίτσα που θα χρησιμεύει ταυτόχρονα και σαν βιβλιοθήκη για τα βιβλία και τα παραμύθια του. Είναι ένας έξυπνος τρόπος να γίνει λειτουργική η διακόσμηση στο παιδικό δωμάτιο του αγοριού.

Φιστικί και Εκρού Χρώμα στους Τοίχους του Παιδικού Δωματίου

Φιστικί και Εκρού Χρώμα στους Τοίχους του Παδικού Δωματίου

Το φιστικί είναι ένα από τα πιο χαλαρωτικά χρώματα για τους τοίχους του παιδικού δωματίου. Συνδυάστε το με κάποιο γήινο χρώμα όπως το εκρού και εμπλουτίστε τη διακόσμηση με σχέδια στους τοίχους και πάνινα ζώα της ζούγκλας σε διάφορα σημεία του χώρου.

Aν χρειάζεστε κάποια συμβουλή για τους συνδυασμούς χρωμάτων και τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου, μπορείτε, προτού ξεκινήσετε να βάφετε, να χρησιμοποιήσετε τη Δωρεάν Υπηρεσία Επαγγελματία Διακοσμητή της Vivechrom. Δείτε περισσότερες ιδέες διακόσμησης για το παιδικό δωμάτιο στο website της Vivechrom!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...