Αύξηση τζίρου το 2016 & επενδυτική εξωστρέφεια

 

Αύξηση τζίρου το 2016 & επενδυτική εξωστρέφεια

Νέα

Αύξηση τζίρου το 2016 & επενδυτική εξωστρέφεια με ενίσχυση της παραγωγής            Μάρτιος 2017

Επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία της στην Ελληνική αγορά η Vivechrom το 2016 παρουσίασε σημαντική αύξηση 15,8% στον κύκλο εργασιών της που διαμορφώθηκε στα € 51,5 εκ. Παράλληλα ανοδικά κατά 33,1% κινήθηκε  και η κερδοφορία της εταιρείας που έφτασε τα  € 9,5 εκ.

Η επίδοση αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία λαμβάνοντας υπόψη ότι ο κλάδος των οικοδομικών χρωμάτων, σύμφωνα με πληροφορίες της αγοράς, παρουσίασε το 2016 οριακή ανάπτυξη της τάξης του 2%. Η Vivechrom με την εξαιρετική της πορεία ενίσχυσε την ηγετική της θέση στην Ελληνική αγορά και παράλληλα βελτίωσε σημαντικά τις εξαγωγές της.

Η Vivechrom με τα διαχρονικά εξαιρετικά αποτελέσματά της έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της μητρικής εταιρείας AkzoNobel η οποία προχωρά σε σημαντικές επενδύσεις στη χώρα μας. Σε αυτό το πλαίσιο η μεταφορά της παραγωγής βερνικιών από την Marshall Τουρκίας στο εργοστάσιο της Vivechrom στην Ελλάδα, αποτελεί την επόμενη άμεση επένδυση με εκτιμώμενο χρόνο υλοποίησης τα τέλη του 2017.

Η συγκεκριμένη επένδυση θα ενισχύσει την απασχόληση με αύξηση των θέσεων εργασίας του εργοστασίου κατά 15%.

Η Vivechrom εστιάζοντας στην Βιώσιμη Ανάπτυξη και όντας η εταιρεία με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε οικολογικά προϊόντα,  στοχεύει ακόμη ψηλότερα, σε έναν πιο όμορφο πλανήτη, τον Planet PossibleTM. Αποστολή της Vivechrom είναι να «κάνει περισσότερα με λιγότερα», προσθέτοντας μεγαλύτερη αξία αλλά καταναλώνοντας λιγότερους πόρους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Vivechrom, κ. Μάκης Προβατάς δήλωσε:

«Στη Vivechrom  ακολουθούμε μακροπρόθεσμη στρατηγική και σταθερή πολιτική που όπως φαίνεται αποδίδει καρπούς και δημιουργεί περαιτέρω αναπτυξιακές προοπτικές. Το 2016 ήταν μια χρονιά δυναμικών επιδόσεων που μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον. Άλλωστε, παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία για τη χώρα και την ανυπαρξία οικοδομικής δραστηριότητας, η Vivechrom συνεχίζει να καταγράφει ανοδικούς ρυθμούς σε τζίρο και κέρδη. Σεβόμενοι τους πελάτες μας και τους καταναλωτές, με αδιαπραγμάτευτη αρχή την προσήλωση στην ποιότητα, δίνουμε έμφαση στην Βιώσιμη Ανάπτυξη και χτίζουμε μαζί ένα πιο φωτεινό μέλλον για τον πλανήτη μας, τον Planet PossibleΤΜ»

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...