Η Vivechrom «δίνει χρώμα» στα Παιδικά Χωριά SOS

Η Vivechrom, με μια ακόμα ενέργεια που συμβάλλει στο όραμά της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, προχώρησε στην οικονομική ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS καθώς και σε εθελοντική εργασία, στο πλαίσιο του Κοινωνικού Προγράμματος Let’s Colour.

Εθελοντική εργασία και Οικονομική στήριξη

Η εταιρεία προσέφερε την οικονομική της στήριξη για την κάλυψη βασικών αναγκών του Παιδικού Χωριού SOS της Βάρης και την προσφορά χρωμάτων, ενώ εργαζόμενοί της συμμετείχαν εθελοντικά στο βάψιμο σπιτιών και εξωτερικών χώρων του Χωριού.

Βάφουμε με χαμόγελο

Δημιουργουμε ένα χαρούμενο περιβάλλον

«Σκοπός μας ήταν να δώσουμε χρώμα στην καθημερινότητα των παιδιών που διαμένουν στο Χωριό και να συμβάλλουμε στην επίτευξη ενός από τους βασικούς στόχους των Παιδικών Χωριών SOS: να παράσχουν στα παιδιά που το έχουν ανάγκη ένα χαρούμενο περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορούν να ‘ανθίσουν’» δήλωσε ο κύριος Μάκης Προβατάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Vivechrom και επικεφαλής της AkzoNobel Deco Paints για την Κεντρική και Νότια Ευρώπη

Επί το έργον

Εθελοντική εργασία

«Η ενέργεια αυτή δεν θα είχε υλοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών εργαζομένων μας, οι οποίοι βοήθησαν στο να βάλουμε ακόμη περισσότερο χρώμα στη ζωή των παιδιών», πρόσθεσε ο κος Προβατάς.

Η ομάδα εθελοντών εργαζομένων της Vivechrom

Επίσκεψη στη Vivechrom

Επιπλέον, 16 παιδιά από τα Παιδικά Χωριά SOS της Βάρης, επισκέφτηκαν το εργοστάσιο της Vivechrom στην Ελευσίνα. Η επίσκεψή τους αυτή είχε ως στόχο να τους εμπλουτίσει με πολύτιμες δεξιότητες μέσα από εκπαιδευτικά σεμινάρια. Είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την υγεία και την ασφάλεια σε έναν χώρο εργασίας, την παραγωγική διαδικασία των χρωμάτων και διάφορα θέματα σχετικά με τα προϊόντα και τα χρώματα.

Τα παιδιά ξεναγούνται στο εργοστάσιο

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...