Νέα

How-to videosΔελτία τύπουΝέα προϊόντα
Δεκέμβριος 2017

DIY Προϊόν της Χρονιάς 2017

Το νέο προϊόν της Vivechrom ΑΣΤΑΡΙ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΩΝ απέσπασε τη διάκριση DIY Προϊόν της Χρονιάς 2017 στην κατηγορία «Δομικά Υλικά» στο διαγωνισμό που έγινε από το κορυφαίο DΙY περιοδικό “μαστορέματα”, για τα καλύτερα προϊόντα της χρονιάς 2017. Η βράβευση έλαβε χώρα στις 29 Νοεμβρίου 2017, στο 10ο Συνέδριο DIY & Home Improvement που διοργάνωσαν οι εκδόσεις “Καρυδάκης”. Δείτε περισσότερα για […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σεπτέμβριος 2017

Vivechrom – Κατάλογος Χρωμάτων ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Vivechrom, η μεγαλύτερη εταιρία χρωμάτων στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Εφορία Αρχαιοτήτων Κέρκυρας, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου παρουσίασε στο Ξενοδοχείο Corfu Holiday Palace το νέο εμπλουτισμένο Κατάλογο Χρωμάτων ‘’ΚΕΡΚΥΡΑ’’ για το Ιστορικό Κέντρο της πόλης & τους οικισμούς της.

Η χρωματική παλέτα που βασίστηκε στη μακρόχρονη έρευνα της Εφορίας Αρχαιοτήτων Κέρκυρας, εμπλουτίστηκε και περιέχει συνολικά 71 αποχρώσεις, κυρίως του κόκκινου και της ώχρας, που όταν συνδυάζονται με το υπόλευκο των λίθινων πλαισίων των ανοιγμάτων, το πράσινο των εξωφύλλων, το κίτρινο των βυζαντινών κεραμιδιών τονίζουν την ιδιαίτερη φυσιογνωμία της Παλαιάς Πόλης.  Οι αποχρώσεις φέρουν την ονομασία των καντουνιών και συχνά τον αριθμό των κτιρίων απ’όπου προέρχονται τα αρχικά δείγματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ιούνιος 2017

Η Vivechrom διακρίθηκε στην εκδήλωση “Eternal Brands”

Η Vivechrom, η μεγαλύτερη εταιρεία χρωμάτων στην Ελλάδα, μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, αναδείχθηκε στην εκδήλωση “Eternal Brands”, στη χρυσή κατηγορία, που αφορά εταιρείες με ενεργό δράση τα τελευταία εβδομήντα έως ενενήντα χρόνια.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, για τρίτη συνεχή χρονιά, την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 στο Maroussi Plaza με την παρουσία παραγόντων της αγοράς αλλά και της πολιτικής σκηνής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μάιος 2017

Η Vivechrom στηρίζει για ακόμα μία χρονιά το Athens Digital Arts Festival 2017 (ADAF)

Η Vivechrom, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία χρωμάτων και μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, στηρίζοντας ενεργά τις νέες τεχνολογίες, υποστήριξε τη φετινή διοργάνωση του Athens Digital Arts Festival 2017, αναλαμβάνοντας την προμήθεια των χρωμάτων για την ανακαίνιση δύο κτιρίων στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στα πλαίσια του Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τις 18 έως 21 Μαΐου 2017.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival 2017 (ADAF) πραγματοποιήθηκε για 13η συνεχή χρονιά με τη θεματική “Post Future” και η Vivechrom στάθηκε και πάλι αρωγός. Η φετινή διοργάνωση καλούσε τους συμμετέχοντες να φανταστούν το μέλλον και να εξερευνήσουν τον τρόπο που οι τεχνολογικές εξελίξεις επηρεάζουν και διαμορφώνουν την πορεία της τέχνης και των κοινωνιών συνολικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μάιος 2017

Η Vivechrom πρωταγωνιστής της βιομηχανίας χρωμάτων

Βράβευση της εταιρείας στην εκδήλωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Η Vivechrom, η μεγαλύτερη εταιρεία χρωμάτων στην Ελλάδα, μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, βραβεύτηκε στην εκδήλωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» και αναδείχθηκε «Πρωταγωνιστής του κλάδου βιομηχανίας χρωμάτων».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, για τρίτη συνεχή χρονιά, τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με την παρουσία παραγόντων της ελληνικής αγοράς και ανθρώπων του επιχειρείν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Vivechrom, που φέτος γιορτάζει τα 85 χρόνια από την ίδρυσή της, πρωταγωνιστεί σταθερά στον κλάδο της και από το 1964 κατέχει την πρώτη θέση σε τζίρο και κερδοφορία.

Διαθέτοντας προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και εφαρμόζοντας ένα επιτυχημένο επιχειρησιακό πλάνο, πέτυχε για ακόμα μία χρονιά σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα και αύξησε το μερίδιό της στον κλάδο των οικοδομικών χρωμάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μάιος 2017

Η Vivechrom στηρίζει ενεργά τους φοιτητές του Erasmus

Η Vivechrom, η μεγαλύτερη εταιρεία χρωμάτων στην Ελλάδα, είναι χορηγός στη διοργάνωση “The Crete Trip” του Erasmus Student Network Greece. Το “The Crete Trip” είναι ένα μοναδικό ταξίδι τεσσάρων ημερών στην Κρήτη για τους φοιτητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus και βρίσκονται στη χώρα μας.
Το ταξίδι πραγματοποιείται από τις 11 έως τις 14 Μαΐου και πρόκειται για ένα τετραήμερο πλούσιο σε δραστηριότητες πολιτιστικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, που στόχο έχει να επιμορφώσει αλλά και να διασκεδάσει το κοινό. Με 700 φοιτητές από 50 χώρες και επίσκεψη σε σημαντικά τοπόσημα της Κρήτης, όπως η Κνωσσός, το “The Crete Trip” είναι μια διοργάνωση με διαπολιτισμικό χαρακτήρα που θα συζητηθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μάρτιος 2017

Αύξηση τζίρου το 2016 & επενδυτική εξωστρέφεια με ενίσχυση της παραγωγής στην Ελλάδα

Επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία της στην Ελληνική αγορά η Vivechrom το 2016 παρουσίασε σημαντική αύξηση 15,8% στον κύκλο εργασιών της που διαμορφώθηκε στα € 51,5 εκ. Παράλληλα ανοδικά κατά 33,1% κινήθηκε και η κερδοφορία της εταιρείας που έφτασε τα € 9,5 εκ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μάρτιος 2017

Η Vivechrom υποστηρικτής / χορηγός του Δημοτικού Σχολείου Κυριακίου Βοιωτίας

Στο Δημοτικό Σχολείο Κυριακίου Βοιωτίας, ο πολύ δραστήριος σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων συγκέντρωσε τα χρήματα και με χρώματα Vivechrom και προσωπική εργασία άλλαξε εντυπωσιακά την εικόνα του σχολείου!
Η Vivechrom χορήγησε τα χρώματα για τη μάντρα και τα κάγκελα. Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό και έδωσε πολύ χαρά στα παιδιά τα οποία είχαν ζητήσει από τους γονείς τους, να είναι το σχολείο τους καθαρό και χαρούμενο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ