Αίτηση για θέση εργασίας

Ο τομέας που σας ενδιαφέρει

Η θέση που σας ενδιαφέρει

Το ονοματεπώνυμό σας

Η διεύθυνση κατοικίας σας

Το σταθερό σας τηλέφωνο

Το κινητό σας τηλέφωνο

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση

Μπορείτε να επισυνάψετε το Βιογραφικό σας εδώ

Συμφωνώ να γίνεται επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων από τη Vivechrom, συμπεριλαμβανομένων και άλλων εταιρειών του ομίλου AkzoNobel, αλλά και συνδεδεμένων εταιρειών που ενεργούν εκ μέρους τους.

Δίνω τη συγκατάθεσή μου στο να λαμβάνω το newsletter της Vivechrom, να ενημερώνομαι για προϊόντα και υπηρεσίες της Vivechrom, εκδηλώσεις και προωθητικές ενέργειες (συμπεριλαμβανομένων προσφορών και εκπτώσεων), για το οποίο η Vivechrom ενδέχεται να αναλύσει τα προσωπικά μου δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των προτιμήσεων μου που μοιράστηκα με τη Vivechrom, το ιστορικό αγορών μου από τη Vivechrom, και την καταγεγραμμένη χρήση μου των ιστοτόπων και των εφαρμογών της Vivechrom. H Vivechrom μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω email, ταχυδρομείου, τηλεφώνου, εφαρμογής, κοινωνικού δικτύου ή μέσω άλλου καναλιού επικοινωνίας που έχω παράσχει εγώ στη Vivechrom.

Εισάγετε τον παρακάτω κωδικό

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, παρακαλούμε διαβάστε τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Vivechrom.

Τα προσωπικά σας στοιχεία είναι εμπιστευτικά. Συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα αποδέχεστε ότι θα  χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από τη Vivechrom, εταιρία του ομίλου AkzoNobel και δε θα δοθούν σε τρίτους.

Μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος αρχείουe: 5MB

Αποδεκτοί τύποι αρχείων: .doc, .docx, .pdf