Ζητήστε επίσκεψη στο χώρο σας

Περιοχή

Διεύθυνση

Ταχυδρομικός κώδικας

Όνομα

Επώνυμο

Τηλέφωνο

Email

Προτιμώμενη ώρα επικοινωνίας

Το μήνυμά σας

Συμφωνώ να γίνεται επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων από τη Vivechrom, συμπεριλαμβανομένων και άλλων εταιρειών του ομίλου AkzoNobel, αλλά και συνδεδεμένων εταιρειών που ενεργούν εκ μέρους τους.

Δίνω τη συγκατάθεσή μου στο να λαμβάνω το newsletter της Vivechrom, να ενημερώνομαι για προϊόντα και υπηρεσίες της Vivechrom, εκδηλώσεις και προωθητικές ενέργειες (συμπεριλαμβανομένων προσφορών και εκπτώσεων), για το οποίο η Vivechrom ενδέχεται να αναλύσει τα προσωπικά μου δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των προτιμήσεων μου που μοιράστηκα με τη Vivechrom, το ιστορικό αγορών μου από τη Vivechrom, και την καταγεγραμμένη χρήση μου των ιστοτόπων και των εφαρμογών της Vivechrom. H Vivechrom μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω email, ταχυδρομείου, τηλεφώνου, εφαρμογής, κοινωνικού δικτύου ή μέσω άλλου καναλιού επικοινωνίας που έχω παράσχει εγώ στη Vivechrom.

Εισάγετε τον παρακάτω κωδικό

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, παρακαλούμε διαβάστε τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Vivechrom.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη διπλανή φόρμα και ένας από τους επαγγελματίες διακοσμητές μας θα χαρεί να σας επισκεφθεί στο χώρο σας και να σας προσφέρει πολύτιμες συμβουλές.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι λόγω αυξημένης ζήτησης η επίσκεψη πιθανόν να προγραμματιστεί εντός 5-10 ημερών από την αίτησή σας. Αν δεν μπορείτε να περιμένετε τόσο, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να ζητήσετε συμβουλές online.