Επικοινωνήστε Μαζί μας

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο: 801 11 55 600
Email: contact@vivechrom.gr
Καταστήματα
...κοντά σας

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Επώνυμο

Τηλέφωνο

Email

Το μήνυμά σας

Συμφωνώ να γίνεται επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων από τη Vivechrom, συμπεριλαμβανομένων και άλλων εταιρειών του ομίλου AkzoNobel, αλλά και συνδεδεμένων εταιρειών που ενεργούν εκ μέρους τους.

Δίνω τη συγκατάθεσή μου στο να λαμβάνω το newsletter της Vivechrom, να ενημερώνομαι για προϊόντα και υπηρεσίες της Vivechrom, εκδηλώσεις και προωθητικές ενέργειες (συμπεριλαμβανομένων προσφορών και εκπτώσεων), για το οποίο η Vivechrom ενδέχεται να αναλύσει τα προσωπικά μου δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των προτιμήσεων μου που μοιράστηκα με τη Vivechrom, το ιστορικό αγορών μου από τη Vivechrom, και την καταγεγραμμένη χρήση μου των ιστοτόπων και των εφαρμογών της Vivechrom. H Vivechrom μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω email, ταχυδρομείου, τηλεφώνου, εφαρμογής, κοινωνικού δικτύου ή μέσω άλλου καναλιού επικοινωνίας που έχω παράσχει εγώ στη Vivechrom.

Εισάγετε τον παρακάτω κωδικόΑν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, παρακαλούμε διαβάστε τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Vivechrom.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Τηλέφωνο: 801 11 55 600
Διεύθυνση: ΘΕΣΗ ΒΑΘΥ ΠΗΓΑΔΙ, 19600, Μάνδρα Αττικής, Ελλάδα