Οικολογικά χρώματα για παιδικό δωμάτιο και κομψές ιδέες διακόσμησης

“Πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε με οικολογικά χρώματα ένα παιδικό δωμάτιο που να είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ταυτόχρονα κομψό;" Οι οικογένειες που έχουν οικολογική συνείδηση συχνά ανησυχούν για τον αντίκτυπο που θα έχει στο περιβάλλον τα παρελκόμενα για το μωρό. Τι είδους πάνες πρέπει να χρησιμοποιούν; Τι είδους παιχνίδια πρέπει να αγοράσουν; Και πώς θα πρέπει να διακοσμήσουν το παιδικό δωμάτιο χωρίς να βλάψουν το μωρό τους ή τον πλανήτη; Περισσότεροι από τους μισούς γονείς που ερωτήθηκαν σε έρευνα, δήλωσαν ότι ελέγχουν τις πληροφορίες των προϊόντων σχετικά με την ασφάλεια των παιδιών πριν αρχίσουν τη διακόσμηση. Αλλά επίσης σχεδόν τα τρία τέταρτα από αυτούς δήλωσαν ότι η αισθητική ήταν η μεγαλύτερη προτεραιότητα για το παιδικό δωμάτιο. Οι παρακάτω συμβουλές θα καθησυχάσουν την οικολογική σας συνείδηση και θα δώσουν στο μωρό σας ένα οικολογικό και υγιές ξεκίνημα στη ζωή - χωρίς συμβιβασμούς στο στιλ. oikologika-xromata-gia-paidiko-dwmatio-resized
1. Επιλέξτε χρώματα νερού
Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι το δωμάτιο είναι φιλικό τόσο στο μωρό σας όσο και στο περιβάλλον είναι να επιλέξετε ένα χρώμα βάσεως νερού που είναι χαμηλό σε ΠΟΕ - «Πτητικές Οργανικές Ενώσεις». Όλα τα χρώματα εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων της Vivechrom, όπως το NEOPAL ECO, είναι υδατοδιαλυτά και πολλά από αυτά έχουν την οικολογική πιστοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οπότε δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε φιλικά προς το περιβάλλον χρώματα, χαμηλής τοξικότητας, ακριβώς στην απόχρωση που θέλετε. Βρείτε εδώ όλα τα οικολογικά χρώματα της Vivechrom. Όπως με κάθε βάψιμο παιδικού δωματίου, είναι καλή ιδέα να τελειώσετε μερικές εβδομάδες νωρίτερα, ώστε το δωμάτιο να είναι εντελώς απαλλαγμένο από οσμές πριν έρθει το μωρό.
xromata-nerou-oikologika-xromata-resized 2. Αγοράστε μόνο όσο χρώμα χρειάζεστε
Ο Υπολογιστής Χρώματος Vivechrom διευκολύνει την παραγγελία της σωστής ποσότητας χρώματος. Η χρήση λιγότερης ποσότητας χρωμάτων δεν θα σας εξοικονομήσει μόνο χρήματα, αλλά θα βοηθήσει και στην προστασία του πλανήτη. Ωστόσο, αν βρεθείτε με περισσευούμενο χρώμα, βεβαιωθείτε ότι το αποθηκεύσατε σωστά για την επόμενη φορά (μακριά από το άμεσο ηλιακό φως και σε περιβάλλον χωρίς παγετό). Μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε γυάλινα διάφανα βάζα που θα λειτουργήσουν και σαν διακοσμητικό ή μπορείτε να το δωρίσετε σε έναν γείτονα ή φίλο ή σε μια τοπική φιλανθρωπική οργάνωση – Μην αδειάζετε περισσεύματα χρωμάτων στην αποχέτευση.
Store-leftover-paint-in-glass-jars1552-resized
10BB 13/362
80YR 59/089
80YR 67/085
16BG 27/325
30YR 68/127
3. Δημιουργήστε ένα διαχρονικό βρεφικό δωμάτιο Το βρεφικό δωμάτιο δεν θα παραμείνει για πάντα βρεφικό. Δημιουργώντας ένα δωμάτιο που μεγαλώνει με το παιδί σας θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα μακροπρόθεσμα. Πριν ξεκινήσετε τη διακόσμηση, σκεφτείτε πώς το έπιπλο θα λειτουργήσει στο δωμάτιο μόλις το μωρό σας γίνει παιδί. Αντί να αγοράσετε ένα έπιπλο-αλλαξιέρα, για παράδειγμα, ίσως θελήσετε να μετατρέψετε το πάνω μέρος της συρταριέρας σε αλλαξιέρα. Με αυτόν τον τρόπο, όταν μεγαλώνει το μικρό σας, μπορείτε να αφαιρέσετε την πλαστική αλλαξιέρα πάνω από την συρταριέρα και να χρησιμοποιήσετε αυτό το χώρο για παιχνίδια και βιβλία.
4. Ανανεώστε τα παλιά έπιπλα Πριν αγοράσετε νέα έπιπλα, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε αυτά που έχετε ήδη. Έχετε μια βιβλιοθήκη ή συρταριέρα που μαζεύει σκόνη; Είναι μόνο δύο στρώσεις χρώματος μακριά από το να γίνει το καλύτερο έπιπλο του νέου σας παιδικού δωματίου. Δεν είναι μόνο τα έπιπλα που μπορείτε να τους δώσετε μια νέα μίσθωση ζωής. Ξύλινα μπαούλα, κορνίζες με εικόνες μπορείτε όλα να τα ανανεώσετε χρησιμοποιώντας μόνο χρώμα.
ananewste-palia-epipla1552-resized
99BG 62/159
20YY 64/171
5. Φανερώστε τον Πικάσο που κρύβετε μέσα σας! Αντί να δώσετε χρήματα σε έργα τέχνης ή σε ακριβά παιχνίδια για να ομορφύνετε το δωμάτιο του μωρού σας, γιατί να μην πάρετε ένα πινέλο και να δημιουργήσετε το δικό σας έργο τέχνης; Είναι ένας έξυπνος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το χρώμα που έχει απομείνει και να μειώσετε τον καταναλωτισμό σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα μοναδικό παιδικό δωμάτιο, χωρίς να βλάψετε το πορτοφόλι σας ή τον πλανήτη.
prasino-kai-sinefa-resized
90GY 83/104
10GY 83/050

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

Προσθήκη στο Λεύκωμά μου
10BB 13/362
Προσθήκη στο Λεύκωμά μου
80YR 59/089
Προσθήκη στο Λεύκωμά μου
80YR 67/085
Προσθήκη στο Λεύκωμά μου
16BG 27/325
Προσθήκη στο Λεύκωμά μου
30YR 68/127
Προσθήκη στο Λεύκωμά μου
19YY 71/323
Προσθήκη στο Λεύκωμά μου
00YY 63/024
Προσθήκη στο Λεύκωμά μου
99BG 62/159
Προσθήκη στο Λεύκωμά μου
20YY 64/171
Προσθήκη στο Λεύκωμά μου
90GY 83/104
Προσθήκη στο Λεύκωμά μου
10GY 83/050

Δωρεάν υπηρεσία επαγγελματία διακοσμητή


Η δωρεάν υπηρεσία επαγγελματία διακοσμητή της Vivechrom στο σπίτι σας, με τη ματιά του ειδικού.

Ζήτησε συμβουλές

Το Λεύκωμά μου!


Συλλέξτε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες, χρώματα, συνδυασμούς και προϊόντα όπου βλέπετε αυτό το εικονίδιο και αποθηκεύστε τα στο ΛΕΥΚΩΜΑ σας!

Το Λεύκωμά μου!