Νέα

How-to videosΔελτία τύπουΝέα προϊόντα
Δεκέμβριος 2016

DIY Προϊόντα της Χρονιάς 2016

Τα προϊόντα της Vivechrom, NEOPAL Easycare Eco και ISOTOP PU Hybrid, είναι οι νικητές του διαγωνισμού που έγινε από το κορυφαίο DΙY περιοδικό “μαστορέματα”, για τα καλύτερα προϊόντα της χρονιάς 2016, στις κατηγορίες “Χρώματα – Βερνίκια” και “Καινοτομία” αντίστοιχα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νοέμβριος 2016

TRUE LEADER για τρίτη φορά η Vivechrom

Η Vivechrom, η μεγαλύτερη εταιρεία χρωμάτων στην Ελλάδα, μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, ήταν για τρίτη συνεχή χρονιά μεταξύ των 71 εταιρειών που κατέκτησαν την κορυφαία διάκριση «True Leader» στα ομώνυμα βραβεία της ICAP.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νοέμβριος 2016

To ΤEDx University of Macedonia 2016 με χρώμα Vivechrom

Mε μεγάλη επιτυχία και έντονη ανταπόκριση του κοινού ολοκληρώθηκε το TEDxUniversityofMacedonia 2016 που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας “NOESIS”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οκτώβριος 2016

“Vivechrom” ΑΟ Αγρινίου παρουσίαση φανέλας

Ο “Vivechrom” Α.Ο. Αγρινίου παρουσίασε την καινούργια εμφάνιση της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο IMPERIAL. Ο πρόεδρος της ομάδας Περικλής Γερμανός πήρε πρώτος το λόγο και αφού ευχαρίστησε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου παρουσίασε τη νέα φανέλα, τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν, την έναρξη συνεργασίας με τη Vivechrom και την μετονομασία του Α.Ο. σε “Vivechrom” A.O. ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σεπτέμβριος 2016

Η Vivechrom δίπλα στο 8ο Greece Race for the Cure 2016

Η ομάδα της Vivechrom έδωσε χρώμα στον αγώνα των γυναικών ενάντια στον καρκίνο του μαστού
H Vivechrom έδωσε δυναμικά το παρόν στην 8η διοργάνωση του Greece Race for the Cure και συμμετείχε με την ομάδα της στον αγώνα δρόμου, που πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου. Φίλοι και στελέχη της εταιρείας ενώθηκαν σε μία ομάδα με κοινό σκοπό να μεταφέρουν το αισιόδοξο μήνυμα του αγώνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σεπτέμβριος 2016

Επιστροφή στα θρανία με την πινελιά της Vivechrom

Η Vivechrom, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία χρωμάτων και μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, συνεχίζει τις δράσεις με κοινωνικό πρόσημο δίνοντας μια ευχάριστη νότα χρώματος στις ζωές χιλιάδων παιδιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σεπτέμβριος 2016

Ημέρα Ασφάλειας 2016 – Ποιος είναι ο κίνδυνος για εσάς; Ας δημιουργήσουμε μαζί ένα ασφαλέστερο εργασιακό χώρο

Στις 21 Σεπτεμβρίου, η Vivechrom γιόρτασε την Ημέρα Ασφάλειας που έχει καθιερωθεί από την AkzoNobel και λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η απροσεξία ή απόσπαση της προσοχής προκαλούν πάνω από το 50% των τραυματισμών μας στο χώρο εργασίας. Στόχος μας είναι να μειωθεί ο αριθμός των τραυματισμών που προκαλούνται από την έλλειψη της προσοχής σε σχέση με τις επικίνδυνες καταστάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ιούλιος 2016

Στα Διαμάντια της Ελληνικής οικονομίας η Vivechrom

Η Vivechrom για ακόμη μια χρονιά συμπεριλήφθηκε στη λίστα των διαμαντιών της ελληνικής οικονομίας, αποσπώντας την τιμητική διάκριση “Diamonds of the Greek Economy 2016″ στο πλαίσιο του θεσμού επιχειρηματικής αριστείας του εκδοτικού οργανισμού Active Business Publishing.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ