Εταιρική Kοινωνική Eυθύνη

Η Vivechrom είναι μέλος του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, τον εθνικό αντιπρόσωπο στο Πανευρωπαϊκό Δίκτυο CSR EUROPE.

csr-imgΩς «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη» νοείται η οικειοθελής δέσμευση των επιχειρήσεων να εντάσσουν στην επιχειρηματική τους λειτουργία δραστηριότητες και πρακτικές με ιδιαίτερη κοινωνική, πολιτιστική και περιβαλλοντική ευαισθησία, συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό προς το κοινωνικό σύνολο ακόμη περισσότερα από όσα επιβάλλει η νομοθεσία.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε να επιδείξουμε σημαντικό έργο όχι μόνο σε ό,τι αφορά στη διαχείριση και ανάπτυξη των ανθρώπων μας, την υγιεινή και την ασφάλεια στην εργασία και τη διαχείριση του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων, αλλά και στις δράσεις που επεκτείνονται πέρα από τα όρια της επιχείρησης, όπως την τοπική και ευρύτερη κοινωνία, τους προμηθευτές, τους πελάτες και τις δημόσιες αρχές, γιατί πιστεύουμε ότι η συνολική επίδοση μιας επιχείρησης αξιολογείται βάσει της συνδυασμένης συμμετοχής της στην οικονομική ανάπτυξη, την περιβαλλοντική ευαισθησία και το κοινωνικό γίγνεσθαι.

Νοέμβριος 2016

To ΤEDx University of Macedonia 2016 με χρώμα Vivechrom

Mε μεγάλη επιτυχία και έντονη ανταπόκριση του κοινού ολοκληρώθηκε το TEDxUniversityofMacedonia 2016 που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας “NOESIS”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σεπτέμβριος 2016

Η Vivechrom δίπλα στο 8ο Greece Race for the Cure 2016

Η ομάδα της Vivechrom έδωσε χρώμα στον αγώνα των γυναικών ενάντια στον καρκίνο του μαστού
H Vivechrom έδωσε δυναμικά το παρόν στην 8η διοργάνωση του Greece Race for the Cure και συμμετείχε με την ομάδα της στον αγώνα δρόμου, που πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου. Φίλοι και στελέχη της εταιρείας ενώθηκαν σε μία ομάδα με κοινό σκοπό να μεταφέρουν το αισιόδοξο μήνυμα του αγώνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σεπτέμβριος 2016

Επιστροφή στα θρανία με την πινελιά της Vivechrom

Η Vivechrom, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία χρωμάτων και μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, συνεχίζει τις δράσεις με κοινωνικό πρόσημο δίνοντας μια ευχάριστη νότα χρώματος στις ζωές χιλιάδων παιδιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σεπτέμβριος 2016

Ημέρα Ασφάλειας 2016 – Ποιος είναι ο κίνδυνος για εσάς; Ας δημιουργήσουμε μαζί ένα ασφαλέστερο εργασιακό χώρο

Στις 21 Σεπτεμβρίου, η Vivechrom γιόρτασε την Ημέρα Ασφάλειας που έχει καθιερωθεί από την AkzoNobel και λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η απροσεξία ή απόσπαση της προσοχής προκαλούν πάνω από το 50% των τραυματισμών μας στο χώρο εργασίας. Στόχος μας είναι να μειωθεί ο αριθμός των τραυματισμών που προκαλούνται από την έλλειψη της προσοχής σε σχέση με τις επικίνδυνες καταστάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μάιος 2016

Η Vivechrom «δίνει νέα πνοή» στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας-ADAF

Η Vivechrom, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία χρωμάτων και μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για περισσότερο χρώμα στο κέντρο της Αθήνας, στήριξε την ενέργεια αποκατάστασης των εξωτερικών όψεων του ιστορικού κτιριακού συγκροτήματος Πύλη Ερμού 117-121 που θα φιλοξενήσει το 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival 2016 (ADAF).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μάιος 2016

Η Vivechrom στέκεται δίπλα στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Η ΜΕΡΙΜΝΑ”

Η Vivechrom, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία χρωμάτων και μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, με μεγάλη ευαισθησία στα θέματα που αφορούν την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, στηρίζει της προσπάθειες του Κέντρου της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας “Η ΜΕΡΙΜΝΑ” στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ιούλιος 2015

H Vivechrom βάζει χρώμα στις ζωές των ανθρώπων και αυτό το καλοκαίρι.

Η Vivechrom συνεχίζει με συνέπεια να ομορφαίνει τις ζωές των ανθρώπων μέσα από κοινωνικές δράσεις που εμπεριέχουν προσφορά χρωμάτων και ανθρωπίνων πόρων με την μορφή του εθελοντισμού. Συγκεκριμένα, αυτό το καλοκαίρι στηρίξαμε: το Κέντρο Αιμοδοσίας του Θριάσιου Νοσοκομείου το σύλλογο Καλλιπάτειρα το Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς το Φεστιβάλ Αφήγησης Πηλίου τη δράση ΣυνΑθηνά [...]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μάιος 2015

Χρώματα στο 2ο Δημοτικό Ν. Φιλαδέλφειας Aττικής

Η Vivechrom, στο πλαίσιο του προγράμματός της για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, προσέφερε χρώματα σε διάφορες έντονες αποχρώσεις στο 2ο Δημοτικό σχολείο  Ν. Φιλαδέλφειας. Με χαρά ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα των μικρών μας φίλων να προσφέρουμε  τα κορυφαίας ποιότητας χρώματά μας προκειμένου να βάψουν τους τοίχους του προαύλιου χώρου με πολλά, διαφορετικά και έντονα χρώματα, καθώς [...]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ